Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Deutsch Hungaria Slowakei Czechia

Latvija Russia Estonia Lietuva
Kezdőlap Megtakarítás

Helyes számítások - okos megtakarítások

A fokozott árversenyben minden vállalkozásnak gondosan mérlegelnie kell a költségcsökkentés lehetőségeit ahhoz, hogy megőrizhesse az elért piaci pozícióját. Az egyes részterületek alapos vizsgálata mellett azonban nem szabad szem elől téveszteni a teljes képet.
A jól megválasztott beruházási döntésekkel a teljes gyártási folyamat költséghatékonyabbá tehető.

1. példa: a hegesztési sebesség és a termelési kapacitások kihasználtságának párhuzamos növelése az egy termékre eső összes fix költséget csökkenti.

Szintén csökken a hegesztőanyagok, például a védőgázok fajlagos költsége, hiszen azok egy időegységre eső fogyasztása változatlan marad.

2. példa: a hegesztési sebesség 32 cm/percről 38 cm/percre növelésével az 1 méter hegesztési varratra eső gázfelhasználás 15 l/perc fogyasztás esetén 46,9 literről 39,5 literre csökken.

Hasznos összehasonlítás

monitor_en

A Messer tanácsa: megfelelő befektetéssel célzott költségcsökkentés érhető el a minőség romlása nélkül. Ha Ön is szeretne megtakarítani, váltson már ma!
Hegesztéstechnikai szaktanácsadóink készséggel megmutatják, mely paraméterek betartása teszi lehetővé a legmagasabb minőség és a legnagyobb megtakarítás elérését. Igény esetén munkatársaink egy költségkalkulátor segítségével részletesen kiszámítják továbbá, hogy mely hegesztési folyamatban milyen mértékű megtakarítás érhető el.

 

Marginalbild_hu